Even voorstellen...

Ik ben Wim Bijsterbosch (55 jaar), ben 30 jaar getrouwd met Annette en wij hebben 2 fantastische dochters van 25 en 22 jaar.

Werk bij de gemeentelijke overheid als strategisch adviseur (top)sport. Het is fantastisch om mijn passie ook op die wijze te kunnen uitvoeren.

Voed mijn gezonde sportverslaving elke dag als voorbereiding op triathlons en hardloopwedstrijden tot de marathon. Ik geniet volop bij het  fietsen van Granfondo's in de bergen en ben nu in voorbereiding op mijn eerste hele triathlon die ik in 2023 wil volbrengen.

Ben volleybaltrainer die nu nog één keer per week het 3de divisie damesteam traint waarin mijn dochters spelen.
Was hoofdcoach van damesteams op 2de en 3de divisieniveau.
Trainde van 2012 t/m 2018 als Nevobo-bondstrainer jonge volleybaltalenten bij de Regionaal TalentenCentra Zwolle en Apeldoorn en verzorgde ochtendtrainingen bij de Topsport Talentschool Het Veluws College Apeldoorn.

Vind het fantastisch om mensen te kunnen helpen in mijn praktijk. Het zijn geluksmomentjes wanneer een cliënt tevreden is. En ik juich als ik een blessure of klacht heb kunnen wegnemen.

Was Brandweerman: met pijn in het hart gestopt na 21 jaar lang (van 1989 t/m 2010) met veel inzet te hebben gewerkt als bevelvoerder, instructeur, duikinstructeur, examinator brandweerduiken.
Gebruik die kennis en kunde nog steeds bij veel dingen die ik doe.

Werk met veel plezier in mijn moderne praktijk, zie de foto's op deze site.

Geniet van grote en kleine dingen in het leven en vier successen.


Lijfspreuk: VERANDER VANDAAG JE TOEKOMST!

uitleg lijfspreuk: Het maakt niet uit of je jong, oud, gezond of (ongeneeslijk) ziek bent. Elke dag weer kun jij je kwaliteit van leven verbeteren door op jouw eigen niveau te bewegen. Ervaar de enorme positieve lichamelijke en geestelijke effecten van bewegen en geniet van dat moment...

SportZorg Veluwe is gecertificeerd volgens de Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg (SCAS) en het Nederlands Genootschap Sportmassage (NGS).

Daarnaast is SportZorg Veluwe gecertificeerd triggerpointcoach en gewrichtstherapeut.